Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Olet siis päättänyt liittyä? Noh, kunhan sinulla on aikaa käydä täällä, ja kirjoittaa hahmollasi. Alhalla on suositeltavia paikkoja. 

       !TROLLI HAKEMUKSISTA SAA IP-ESTON!

*Kirjoittajan nimi: Nimesi, jolla liikut netissä jne. Ei omaa nimeäsi.

*Pentunimi: Kissan pentunimi. Vain sellaisia sanoja mitä kissat tietävät. Ei siis Lankapentuja yms. Päättyy pentu - päätteeseen.

*Oppilasnimi: Kissasi oppilasnimi, joka alkaa samalla alulla kuin pentu nimi, mutta päättyy sanaan tassu.

*Soturinimi: Kissasi soturinimi. Sama alku, mitä pentu-, ja oppilasnimessä, paitsi että loppu muuttuu. Esimerkiksi: Ruumiin osiin.

*Klaani: Varjo-, Tuuli-, Myrsky-,  Joki tai Taivasklaani. Kissasi voi olla myös erakko.

*Asema: Jos kissasi on pentuhakeista, automaattisesti tähän pentu. Jos luot normaalisti kissan, voit aloittaa myös oppilaasta.

*Sukupuoli: Naaras tai kolli. Ei muita.

*Ulkonäkö: Neljän kunnollisen virkkeen tai lauseen pituinen. Toki, mitä enemmän sen parempi.

*Luonne: Neljän kunnollisen virkkeen tai lauseen pituinen. Mutta jos sinulla on mainittuna enemmän, hahmoasi on luonteen kannalta helppo kuvailla.

*Menneisyys: Jos luot kissan, joka ei ole pentuhakemuksissa, tämä kohta on oikeastaan pakollinen. Kissasi menneisyyttä olisi hyvä tietää, ei riitä, jos vain sinä tiedät.

Muuta: Onko kissallasi toiveita? Onko sinulla toiveita, että kissasi pääsisi parantajaoppilaaksi? Kaikki ylimääräiseksi jäänyt tähän.

Laita valmis lomake tähän viekkuun! Ei yksityisellä!

* merkityt ovat pakollisia.

Jos emme hyväksy hakemustasi älä suutu. Korjaat vain mainitsemamme virheet. Luovuttaminen, jos mikä on turhaa. 

 

Pentuhakemus / mestariksi / käytetyt nimet

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tuuttifluutti

21.04.2017 17:45
Kirjoittajanimi: Tuuttifluutti
Oppilasnimi: Pisaratassu
Parantaja nimi(?): Pisarasade
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Parantajaoppilas, (jos mahdollinen)
Sukupuoli: Naaras
Ulkonäkö: Naaras on harmaa kokonaan. Paitsi että tassut ja korvat ovat kirkaan valkoiset. Hän omaa kirkaan vihreät silmät. Häntä on aika lyhyt ja tuuhea. Naaraalla on muutenkin aika pitkäturkkinen. Naaras on rakenteeltaan hoikka ja hauras.
Luonne: Iloinen mutta hiljainen. Iloisenakin on aika vaisu. Naaras on todella ujo joitakin asioita kohtaan. Pisaratassu ei kauheasti piittaa toisiin kissoihin tutustumisesta. Pisaratassu viihtyy hyvin omissa oloissaan yrttejä lajitellessaan.
Menneisyys: Naaraan synty perä on tuntematon mutta hänet löydettiin hylättynä leirin ulkopuolelta.
Muuta:-

Vastaus:

Hyväksytty ehdottomasti!

T;Pyry(li)

Nimi: vattu

18.04.2017 21:20
Kirjoittajan nimi: vattu
Oppilasnimi: Liekkitassu
Parantaja nimi: Liekkitaivas
Klaani: Taivasklaani
Asema: Parantajaoppilas
Sukupuoli: Naaras
Ulkonäkö: Liekkitaivas on oranssin kirjava naaras. Naaraan turkin pituus vaihtelee kaulassa olevassa pitkästä turkista koostuvasta kauluksesta, vatsan erittäin lyhyeen turkkiin. Naaraan silmät ovat keltaiset ja pyöreät. Naaraan turkki on pääasiassa oranssia, mutta siinä on myös punaruskeita ja keltaisia raitoja. Erioten kasvoissa raidat erottuvat, sillä turkki on lyhyttä.

Luonne: Liekkitaivas on ystävällinen ja kaikkien kaveri, vaikka suutus päissään voisi helposti tappaa, jonkun kuten joku tappoi hänen emonsakin. Hänen suuttuttamisensa on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Taitoja tältä naaraalta ei puutu, kuten ei myöskään kylmähermoisuutta tiukoissa paikoissa. Kissa unelmoi pennuista, mutta päätyi parantajan tielle jouduttuaan onnettomuuteen.

Menneisyys: Liekkitaivaan emo tapettiin, kun hän oli nuori ja useat klaanilaiset luulevat hänen unohtaneen asian. Isäänsä naaras ei koskaan ole saanut tietää, mutta hän on toden näköisesti joku klaani kissa. Leirissä oli hänen syntymän aikoihin juorua, että päällikkö käyttäytyy jotenkin ylpeästi, mutta Liekkitaivas ei ole tietoinen asiasta. Juuri ennen oppilas aikaa hän karkasi leiristä ja tippui kielekkeeltä murtaen jalkansa.
Muuta: Olisiko mahdollista, että...
... hänestä tulee Taivasklaanin parantajaoppilas.
... hän olisi Taivastähden tytär.
... hän olisi Taivasklaanin soturi, kun hänen oppilaastaan on tullut täysi parantaja ja voisi mahdollisesti saada pentuja sitten.

Mulla on joskus hulluja ideoita.

Vastaus:

Uih ^^ ihana hahmo. Hyväksytty!
Lisään päivemmällä

T:Pyryli

Nimi: Tuuttifluutti

18.04.2017 20:10
*Kirjoittajan nimi: Tuuttifluutti

*Pentunimi: Kultapentu

*Oppilasnimi: Kultatassu

*Soturinimi:Kultakynsi

*Klaani: Myrskyklaani

*Asema: oppilas

*Sukupuoli: Naaras

*Ulkonäkö: Naaras on keltainen jossa menee valkoisia laikkuja. Naaras omaa myös meripihkan väriset suuret silmät. Naaras on pienikokoisempi kuin tavallisesti. Mutta naaras omaa aika pitkät jalat ja tassuissa on pitkät kynnet. Korvat ovat valkoiset kuten jalatkin. Häntä on pitkä ja tuuhea. Kasvot ovat pyöreät ja kuono ei ole kovin pitkä.

*Luonne: Kultakynsi on iloinen kissa. Kultakynttä ei saa kovin helposti vihaiseksi, mutta kun joku siinä onnistuu hän on todella vihainen pitkään.Vihaisena Kultakynsi voi sanoa asioita joita hän ei tarkoita ja purkaa vihaansa toisiin. Naaras on myös aika utelias kissa joka tunkee kuononsa joksus jopa asioihin jotka eiovät hänelle kuulu. Hänellä on myös tapana puolustaa toisia jos asiat eivät mene hänen mielestä reilusti.

*Menneisyys: Kultakynsi oli kahden kotikisun pentu, mutta jo nuorena tämä eksyi Myrskyklaaniin. Tämä liittyi sinne kertomatta kellekkään oikeasti olevansa kotikisu.

Muuta: Naaras toivoo rakastavaa kumppania ja mahdollisesti pentuja.

Vastaus:

Hyväksyn B)


- Paha Tuuttifluutti

Nimi: Pyryli

18.04.2017 19:24
Kirjoittajan nimi: Pyryli

Pentunimi: Pähkinäpentu

Oppilasnimi: Pähkinätassu

Soturinimi: Pähkinähyppy

Klaani: Myrskyklaani

Asema: Oppilas

Sukupuoli: Kolli

Ulkonäkö: Pähkinähypy on kilpikonnakuvioinen kolli, jonka selässä on ruskehtavan harmaa läikkä. Kollin turkki on paksu, ja se liimautuu kastuessa inhottavasti ihoon. Kollilla on pitkät jalat, ja isot tassut. Hänellä on puolet normaalin pituista häntää lyhyempi, tuuhea häntä. Lihakset saattavat tarkat huomata.
Pähkinähypyllä on leveä, littana naama. Naaman littanuuden kuitenkin rikkoo kuono. Silmät ovat suuret, ja kaukana toisistaan. Silmät ovat vihertävät.

Luonne: Pähkinähyppy on ilmeetön. Hän nauraa erityisen harvoin, ja suree näkyvästi todella harvoin. Hän ei näytä siis mitään tunteita päälle päin. Kolli yrittää aina päästä tavoitteeseensa, jos hänellä on mahdollisuus tavoitukseen.
Jos Pähkinähyppy joskus rakastuu, hänen rakkaus kestää siihen asti että rakkauden kohde kuolee. Kolli on hyvä puhumaan, eikä pelkää suurille joukoille puhumista.
Pähkinähyppy pitää itseään luonnollisena johtajana. Hän osaa harkita asioita, kaavailla, ja suunnitella sekä mietti klaanin parasta.

Menneisyys: Pähkinähyppy syntyi kahdelle erakolle. Hänen emonsa kuoli Taivasklaanista lähtöisin olleen Tiikerihuudon käpäliin. Pähkinähyppy oli näkemässä pähkinäpensaassa kuinka kissa oli repinyt emonsa kuoliaaksi.
Fiksuna pentuna, Pähkinähyppy lähti etsimään muita kissoja. Hän löysi Myrskyklaaniin oppilaan kesken hänen arviontiaan. Oppilas oli ottanut pennun omaksi "saaliikseen" ja vei hänet saaliidensa mukana leiriin.

Muuta: Pennun isä lähti kaksijalkojen matkaan ja on nykyään kotikisu.

//Hyväksytty automaattisesti

©2017 Klaanien alku - suntuubi.com