Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Olet siis päättänyt liittyä? Noh, kunhan sinulla on aikaa käydä täällä, ja kirjoittaa hahmollasi. Alhalla on suositeltavia paikkoja.  Myös olisi siedettävää että olisit lukenut Infon kaikki kohdat

 

*Kirjoittajan nimi: Nimesi, jolla liikut netissä jne. Ei omaa nimeäsi.

*Pentunimi: Kissan pentunimi. Vain sellaisia sanoja mitä kissat tietävät. Ei siis Lankapentuja yms. Päättyy pentu - päätteeseen.

*Oppilasnimi: Kissasi oppilasnimi, joka alkaa samalla alulla kuin pentu nimi, mutta päättyy sanaan tassu.

*Soturinimi: Kissasi soturinimi. Sama alku, mitä pentu-, ja oppilasnimessä, paitsi että loppu muuttuu. Esimerkiksi: Ruumiin osiin.

*Klaani: Varjo-, Tuuli-, Myrsky-,  Joki tai Taivasklaani. Kissasi voi olla myös erakko.

*Asema: Jos kissasi on pentuhakeista, automaattisesti tähän pentu. Jos luot normaalisti kissan, voit aloittaa myös oppilaasta.

*Sukupuoli: Naaras tai kolli. Ei muita.

*Ulkonäkö: Neljän kunnollisen virkkeen tai lauseen pituinen. Toki, mitä enemmän sen parempi.

*Luonne: Neljän kunnollisen virkkeen tai lauseen pituinen. Mutta jos sinulla on mainittuna enemmän, hahmoasi on luonteen kannalta helppo kuvailla.

*Menneisyys: Jos luot kissan, joka ei ole pentuhakemuksissa, tämä kohta on oikeastaan pakollinen. Kissasi menneisyyttä olisi hyvä tietää, ei riitä, jos vain sinä tiedät.

Muuta: Onko kissallasi toiveita? Onko sinulla toiveita, että kissasi pääsisi parantajaoppilaaksi? Kaikki ylimääräiseksi jäänyt tähän.

Laita valmis lomake tähän viekkuun! Ei yksityisellä!

* merkityt ovat pakollisia.

Jos emme hyväksy hakemustasi älä suutu. Korjaat vain mainitsemamme virheet. Luovuttaminen, jos mikä on turhaa. 

 

                LinkinvaihtoSivuinfo 

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tuuttifluutti

05.09.2017 15:53
Hyväksytty!

Nimi: miumau

04.09.2017 19:35
Ropettaja: miumau

Pentunimi: Korentopentu

Oppilasnimi: Korentotassu

Parantajanimi: Korentoputous

Klaani: Varjoklaani

Asema: Parantajaoppilas

Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Kilpikonnakuvioinen naaras, jonka turkki on mustaa ja täynnä vaalean ruskean sävyjsiä täpliä. Turkki on paksuudeltaan keskipaksu. Korvien takaa, kulkevat pienet, valkoiset raidat jotka laskeutuvat etutassuihin, kuin pienet putoukset. Etutassujen päät ja hännänpää, ovat valkoisia. Viikset ovat todella pitkät ja nenä on suippo, väriltään harmaa. Silmät ovat lehden vihreät, korvat suhteellisen pienet ja Korentoputouksella on pitkät hampaat.


Luonne: Jos tekee jotain noloa, kuten vaikka kompastuu Korentoputous on sen jälkeen äkäinen kaikille seuraavaan aamunkoihin asti. Muuten tämä naaras on energinen ja aina valmis kaikkeen. Korentoputouksen ystävät, ovat ikuisesti hänen ystäviään, mutta kohtelee heitä, kuin ketä tahansa klaanijäseniä. Korentoputous haluaa tietää kaiken ja on siksi utelias, mutta hän ei kuitenkaan ymmärrä huumorin päälle melkein mitään.

Menneisyys: Sisareton Korentoputous, syntyi aivan normaalisti Varjoklaaniin ja hänen vanhempansa ovat Paatsamaturkki ja Pilvitaivas. Pentuna, aina kun hän käveli sijaisemonsa Heinäturkin, (Koska Paatsamaturkki hoiti varapäällikön tehtäviä eikä voinut hoitaa pentuaan.) yli pienet kynnet ojolla, hänestä tuntui kauhealta. Nykyään hän ei saa edes kynsiään ulos kun hän pelästyy.

Toiveet: Palvella klaania siihen asti, kunnes liittyy klaanivanhinpiin.

Muuta: Korentoputous pelkää tulta ja taisteluita. Korentoputouksen emo, Paatsamaturkki ei voinut hoitaa pentuaan Lehtiputousta koska hoiti varapäällikön tehtäviä ja koulutti oppilasta, joten Korentoputousta hoiti Heinäturkki. Korentoputous olisi halunnut olla päällikkö, mutta tiesi, että silloin joutuisi tuomaan kyntensä esiin ja hänen emonsa olisi kuoltava eikä halunnut sitä kohtaloa kenellekään. Nimen alku Korento, tulee siitä, kun Korentoputous syntyi, istui hänen korvan nipukalle sudenkorento.

Taidot: Korentoputous on hyvä metsästäjä, mutta huono taistelija johtuen siitä, ettei hän saa kynsiäänkään ulos, kun pelästyy. Hän inhoaa soita reviirillään koska ne ovat niin märkiä, joten uimari hän ei ole eikä hän ole nopea juoksiakaan. Yrttien muistamisessa ja niiden löytämisessä hän on onneksi luonnonlahjakkuus.

//On vähän vaikeaa tietää, ketkä soturit on kumppaneita keskenään? Voin kyllä vaihtaa emoa ja isää jos on aivan väärin.


Nimi: Tuuttifluutti

26.08.2017 18:08
Kaikki tähän asti Hyväksytty! Anteeksi ettei näitä olla nähty aikaisemmin hyväksytty :(

Nimi: Tulikisu

14.08.2017 22:00
Unohtakaa hakemukseni koska siihen ei selvästikään aiota vastata.

Nimi: Tulikisu

18.07.2017 11:36
Kirjoittajan nimi: Tulikisu

Pentunimi: Hämypentu

Oppilasnimi: Hämytassu

Soturinimi: Hämyviilto

Klaani: Tuuliklaani

Asema: Pentu

Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Hämyviillon turkki on vähän tuuhea ja pikimusta. Hän on pitkäjalkainen ja normaalia tuuliklaanilaista hoikempi naaras. Hänellä on pitkä, hiukan tuuhea, musta häntä. Hänellä on suuret korvat joista toinen on musta ja toinen puhtaanvalkoinen. Korvien päissä on pienet tupsut. Hämyviillolla on kylmänviileät ja tarkkaavaiset safiirinsiniset silmät. Hänellä on tuhkanharmaa nenä ja vitivalkoiset pitkät viikset. Hänen hampaansa ja kyntensä ovat puhtaanvalkoiset. Hämyviillon kynnet ovat terävät ja kaarevat. Naaraan toinen etutassu on harmaa, ja toisen takajalan varpaat ovat vitivalkoiset.

Luonne: Hämyviilto on kylmänviileä ja itsevarma. Naaras on joskus ylimielinen ja joskus pitää itseään muita parempana. Hämyviilto on ylpeä ja hänen on vaikea niellä ylpeytensä ja esim. tunnustaa tarvitsevansa apua. Hän on pitkävihainen ja suuttuu helposti, mutta näyttää vihansa vasta suuttuessaan täysin. Hämyviilto ottaa kritiikin yleensä kylmän rauhallisesti vastaan, mutta joskus loukkaa kritiikin antajaa vihaisena. Hämyviilto osaa puhua suurille joukoille ja hän on erittäin sanavalmis. Naaras ei rakastu todellakaan helpolla ja vaatisi kumppaniltaan paljon. Hän on sisukas eikä luovuta helpolla. Hämyviilto uskoo Tähtiklaaniin sydämestään ja on uskollinen klaanilleen viimeiseen asti, mutta pyrkii aina tekemään omasta mielestään oikein.

Menneisyys: Hämyviilto syntyi täysiverisenä tuuliklaanilaisena emolleen Yötuulelle. Hämyviillon isä, Syöksyjalka kuoli törmätessään hirviöön pari kuuta ennen Hämyviillon syntymää. Yötuuli ja Syöksyjalka olivat juuri ennen Hämyviillon isän kuolemaa suuttuneet toisilleen, jonka jälkeen Yötuuli vihasi Syöksyjalkaa.

Muuta: Hämyviilto pyrkii klaanipäälliköksi ja tekee tavoitteensa eteen töitä.
Naaras ei ole erityisen kiinnostunut kumppanista eikä todellakaan pennuista.
Hämyviilto ihailee lintuja niiden lentokyvyn takia.
Hän on nopeimpia tuuliklaanilaisia.

//Voiko Yötuulen lisätä Tuuliklaaniin?
Yötulen ulkonäkö:
Pikimusta naaras meripihkanvärisin silmin.

Nimi: miumau

16.07.2017 09:10
Ainiin... en taida oikein päästä mukaan kun ei ole tarpeeks niitä kokemuspisteutä jos haluun parantajaks ja parantajaoppilaan paikat on varattu...

Nimi: miumau

15.07.2017 23:34
Ropettaja: miumau

Pentunimi: Kolmipentu
Oppilasnimi: Kolmitassu
Parantajanimi/soturinimi: Kolmipilvi
Arvo: Parantaja/parantajaoppilas
Sukupuoli: naaras
Klaani: Taivasklaani, vaihtoehtoisesti jokiklaani

Luonne: Lempeä ja ystävällinen mutta ärsyyntyy helposti jos joku epäilee hänen taitojaan. Ystävystyy helposti, mutta se ystävyys pitää ansaita luottamuksella. Tämä naaras ei pidä turhasta hölynpölystä ja on hieman ujo. Jos joku kysyisi häneltä "Millä sanalla kuvailisit itseäsi" hän vastaisi luultavasti itsevarma mutta ujo. Itsevarmuutta ei näet tästä naaraasta puutu sillä hän hoitaa asiat loppuun asti, vaikkei sitä aina huomaisikaan.

Ulkonäkö: Vaaleanruskea paksu ja pehmeän näköinen turkki sekä valkoinen oikean korvan nipukka. Myös hännän pää on valkoinen. Vasemmassa poskessa on vielä valkoinen pilven muotoinen läiskä jonka keskellä on kolme mustaa pistettä. Silmät ovat meren siniset ja nenä on vaalean punainen. Turkki on hyvin kiiltävä ja pehmeä. Polkuanturat ovat todella pehmeät eivätkä kestä kovaa kalliota paljoakaan.

Menneisyys: Kolmitassu vietti paljon aikaansa pentuna parantajan pesässä tutkien eri yrttejä sun muita. Parantajaksi hän pääsi, kun hänen oppilasmenoissa juuri kun hän oli saamassa nimeään taivaalle ilmestyi kolme pilveä. Se oli merkki tähtiklaanilta. Kolmitassu menetti sisarensa Aaltopennun kun hän juoksi leiristä yksin pois suuttuneena suoraan hirviön alle. Tämän vuoksi Kolmitassu on hyvin läheinen tähtiklaaniin.
Muuta:
-Haluaisin olla parantaja/parantajaoppilas
-Onko tuo Taivasklaanin parantaja oikeasti joku roolipelaaja? Vai voisinko vaihtaa hänen tilalleen?

Sisasarukset: Aaltopentu -kuollut, tähtiklaani- Kaunis ja pehmeäturkkinen siniharmaa naaras.
Kolmitassu pelkää tulta. Jos hän suuttuu tai hän haluaa olla rauhassa hän yleensä kiipeää puuhun ja istuu sen ylimmillä oksilla katsoen liplattavaa puroa. Koska Aaltopentu on kuollut, on hänellä erikoinen yhteys tähtiklaaniin. Sen takia hän on aina halunnut paranrajaksi.
Taidot: Hänellä on hyvä yrttimuisti mutta hän ei meinaa muistaa kasvupaikkoja. Kolmitassu on hieman hidas, mutta puihin kiipeämisessä on hän yksi klaanin parhaista. Taistelu ei niinkään ole hänen alaansa mutta kyllä hän metsästää osaa. Ps. Pahoittelut en ole niin hyvä tässä...

Nimi: Revontuli

13.06.2017 11:11
Rolija: Revotuli-pentunimi: Tulipentu
opilasnimi: Tulitassu
Soturinimi: Tulisydän
. sukupuoli: Kolli
klani: varjo asema: Pentu
Ulkonako: Tulitasulla on vihreät silmät ja hän on komeä. Hänen turkkinsa on vaaleanharma ja siinä voi huomata tummia raitoja

Luonne: Tulitasssu on kiltti persoona hän ei suutu edes helposti.
meneisyys: Hän sai melkein 2 sisnoa mutta ne kuoli ja sen äiti kuoli. Hänestä arveltii tulevam klaanin päälikö.

//voitteko vasata pian, olen innokas ropettaja:3

Vastaus:

Hyväksyisin tämän muuten, mutta hakemuksessa on paljon kirjoitus virheiä. Myös on huomioitavaa että Ulkonäköön ja luonteeseen vaadittiin neljää kokonaista lausetta, mutta sinulle oli ulkonäössä vain kaksi lausetta (toinen oli vähän epäselvä) ja luonteessa yksi.
"Hänen turkkinsa on vaaleanharma ja siinä voi huomata tummia raitoja" tässä kohdassa ajatukseni katkesi. Minkä väriset raidat olivat? Harmaat? Tummanruskeat? Noiden asioiden takia en hyväksy tätä hakemusta.
Älä suutu, sillä kunhan teet hakemuksen huolellisemmin niin voimmekin hyväksyä! Tiedäthän että en tahdo masentaa sinua?

~Pyryli

Nimi: Pihka

02.06.2017 20:34
Roolija: Pihka

Nimet: Utu Aamu --> Tiikeritassu/-lilja

Skp: naaras

Klaani: Erakko --> Taivasklaani

Asema: Erakko --> Oppilas

Ulkonäkö: Tiikerililja on tummanruskea naaras, jonka turkkia halkovat mustat, kiemurtelevat juovat. Naaraan silmät ovat meripihkan väriset ja hiukan kiiluvat. Melko keskikokoinen naaras, jolla on lumenvalkoiset kynnet. Tiikerililjan karva on tuuheaa. Tämän oikea etutassu on hiukan sisäänpäin vääntynyt, joten tämä ei ole klaanin nopeimpia juoksijoita.

Luonne: Tiikerililja on sisukas naaras, joka ei osaa luovuttaa vaikka se olisi tilanteen kannalta parasta. Melko pippurinenkin osaa olla halutessaan. Osaa yleensä vastata piikikkäisiin kommentteihin rauhallisesti, mutta jos joku huomauttaa tämän sukujuurista, saa tuta Tiikerililjan raivon. Erittäin utelias, ja yrittää aina osoittaa uskollisuutensa, ja joutuu siksi välillä pulaan. Tälle naaraalle voi salaisuuksia kertoilla, sillä hän osaa ne pitää. Tottunut elämään itselleen ja vapaana, eikä siksi klaanielämä kuullosta naaraan mielestä helpolta.

Menneisyys: Tiikerililjan emo oli kuullut klaaneista, ja ihaili heitä. Hän yritti nimetä ainokaisensa klaanien tavoin, siinä onnistumatta. Tiikerililjan isä jätti emon ja pentunsa, lähtiessään kulkemaan maailmaa. Tiikerililjan emo sairastui tämän opittua juuri ja juuri nappaamaan hiiri. Emo kuoli lopulta Tiikerililjan edessä, ja tämän viimeinen toive kuului "Etsi klaanit ja liity heihin. Seuraa kolmatta tähteä kuusta, ja löydät perille." Heti emon kuoltua pikkuinen kissa lähti matkaan, ja miltein kahden kuun vaelluksen jälkeen vihdoin löysi Taivasklaaniin. Pitkän mietinnän jälkeen naaras hyväksyttiin klaaniin.

Random facts: ... Tiikerililjan mielestä hänen isänsä on syyllinen emon kuolemaan (koska emo olisi voinut parantua jos olisi saanut ruokaa ja lepoa)
... Tiikerililjan tassu vääntyi, kun se tarttui puunjuuren ja maan väliin
... Tähtiklaanissa Tiikerililja on 13 kk (eli nuoren soturin/vanhan oppilaan ikäinen)
... Tiikerililjan tassu ei parannu Tähtiklaanissa
... Tiikerililjan nimeksi olisi tullut Ututassu, jos hän ei olisi keskeyttänyt nimitysseremoniaa
... Tiikerililja vihaa entistä nimeään

Vastaus:

Hyväksytty!

~Pyryli

Nimi: Luna

24.05.2017 12:41
Kirjoittajan nimi: Luna

Oppilasnimi: Hämärätassu

Soturinimi: Hämäräsydän

Klaani: Varjoklaani

Asema: Oppilas

Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Hämäräsydän on solakka ja pienikokoinen, mutta lihaksikas kissa. Hänellä on kaunis, siro pää ja suuret korvat. Naaraan silmät ovat mantelinmuotoiset ja eloisat. Hämäräsydämen turkki on tuuheaa ja sileää. Hän on kokonaan savunharmaa, ja hänellä on päässä muuta turkkia tummempi naamio. Hämäräsydämellä on erityisen vaaleansiniset silmät, joita tavataan yleensä vain sokeilla kissoilla. Hänen nenänsä ja polkuanturansa ovat tummanharmaat.

Luonne: Hämäräsydäntä kuvaisivat parhaiten sanat iloinen ja sosiaalinen. Uusien tuttavuuksien ympärillä naaras saattaa vaikuttaa ujolta, mutta ystävien kesken hän on erittäin puhelias ja suorapuheinen. Hän ei viihdy kovin paljoa yksin, eikä epäröi mennä juttelemaan toisille kissoille. Häneltä löytyy kuitenkin myös kärsimätön puoli, ja hänen hermonsa ovat erittäin rajalliset. Pitkävihainen hän ei kuitenkaan ole, ja sopii riidat yleensä niin pian kuin mahdollista. Hämäräsydän uskoo Tähtiklaaniin ja on täysin uskollinen klaanilleen. Joskus kissa saattaa kuitenkin viisveisata säännöistä ja soturilaista, ja tekee helposti ystäviä klaanista riippumatta. Hän ei rakastu helposti, mutta sen tapahtuessa Hämäräsydän on yleensä hyvin avoin tunteistaan, ja tekisi kumppaninsa puolesta mitä tahansa.

Menneisyys: Hämäräsydämen emo Hopealilja kuoli synnytykseen, ja hän ei koskaan tuntenut isäänsä - jotkut varjoklaanilaiset puhuvat Hämäräsydämen isän olevan kulkukissa, mutta naaras itse ei suostu uskomaan olevansa puoliverinen.

Muuta: Hämäräsydän mielisi päällikön paikkaa, mutta pitää unelmoinnin omassa päässään. Hän haluaisi myös kumppanin, ja ehkä pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty

~Pyryli

Nimi: Puuro

02.05.2017 22:07
Kirjoittajan nimi: Puuro

Pentunimi: Lehväpentu

Oppilasnimi: Lehvätassu

Soturinimi: Lehväsiipi

Klaani: Varjoklaani

Asema: oppilas

Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Lehväsiipi on vaaleanruskea naaras jolla on tummempia täpliä turkissaan.Turkki on tuuheaa ja pituudeltaan aika pitkää. Naaras on voimakas ja kooltaan keskikokoinen. Hänen lihaksensa eivät erotu hyvin aika pitkän ja tuuhean turkin alta. Naaraas omaa suuret vihreät silmät ja leveät kasvot. Lehväsiiven nenä on vaaleanpunainen ja viikset hänellä on lyhyet.

Luonne: Itsepäinen ja malttamaton kissa. Hän tahtoisi päättää kaiken itse eikä pidä siitä että häntä komennellaan. Kunnioittaa kuitenkin päällikköään ja noudattaa soturilakia parhaansa mukaan. Lehväsiivellä on myös todella lyhyt pinna ja jos tätä härnää niin yleensä joutuu tappeluun tämän kanssa. Hän pitää taistelemisesta ja puolustaa klaaniaan aina henkensä uhalla.

Menneisyys: Lehväsiiven emo oli varjoklaanilainen jonka nimi oli Ohdakejalka ja hänen isänsä oli kulkukissa nimeltä Emppu. Lehväsiipi syntyi Varjoklaanin leirissä ja hänen emonsa huolehti hänestä. Kuitenkin kerran kun Ohdakejalka oli mennyt jaloittelemaan leirin ulkopuolelle, hänet yllätti kettu. Hän ei selvinnyt ketun tekemistä haavoista ja naaras kuoli vielä samana päivänä. Loput Lehväsiiven pentuajasta hänestä huolehti toinen kuningatar.

Muuta: Lehväsiipi on taivasklaanilaisen Valkopennun/tassun/hallan siskopuoli.

Vastaus:

Hyväksyn

T:Pyryli

Nimi: Apila

01.05.2017 15:13
Kirjoittajan nimi: Apila
Pentunimi: Valkopentu
Oppilasnimi: Valkotassu
Soturinimi: Valkohalla
Klaani: Taivasklaani
Asema: Oppilas
Sukupuoli: Kolli
Ulkonäkö: Vitivalkea komea kolli jolla on normaalia pidempi turkki. Hänellä on meripihkanväriset silmät. Kolli on ruumiinrakenteeltaan vahva ja lihaksikas. Hän on todella suurikokoinen, ja hänellä on todella pitkät kynnet.
Luonne: Kolli on luonteeltaan ennakkoluuloinen ja viekas. Hän on todella kunnianhimoinen, mutta mukava. Kolli haluaa, että häntä arvostetaan. Hän on innokas puolustamaan klaaniaan ja reviiriään, muttei hän oikeasti vihaa muita klaaneja, toisin kuin muut saattavat ajatella.
Menneisyys: Valkohallan isä oli kulkukissa, ja emo Taivasklaanilainen. Hänen isänsä nimi oli Emppu, ja emon nimi oli Perhokaste. Perhokaste kuoli synnytyksessä, samoin kuten Valkohallan kaksi sisarta, Keltapentu ja Aamupentu. Vain Valkohalla, joka oli pentueen suurin ja vahvin, selvisi.
Muuta: Valkohalla haluaisi päästä varapäälliköksi, jotta voisi palvella klaaniaan mahdollisimman hyvin, ja näyttää olevansa hyvä soturi, vaikka hän ei olekaan puhdasverinen Taivasklaanilainen. Valkohalla uskoo/tietää, että hänen isänsä oli kulkukissa, koska kukaan muu ei tiedä kuka hänen isänsä on.
Vastaus:

Pätevän oloinen hakemus :3
Muistathan että taivasklaanilainen tulee pienellä? :3
Lisään hahmon heti kun pystyn sivuille, nyt nimittäin on hiukan kiire

T: Pyryli

Nimi: Perrofani

30.04.2017 16:46
Kirjoittajan nimi: Perrofani

Pentunimi: Kanervapentu

Oppilasnimi: Kanervatassu

Soturinimi: Kanervakukka

Klaani: Jokiklaani

Asema: Oppilas

Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Kanervakukka on vaalean punaruskea naaras. Kanervakukan vatsa on valkoinen, ja valkoinen alue jatkuu rintaan ja leukaan. Naaran silmät ovat meripihkan väriset. Kanervakukalla on valkoinen häntä, joka on todella pörröinen. Naaraan nenänpää on vaaleanpunainen, samoin polkuanturat. Etutassujen polkuanturoissa on kuitenkin mustia läikkiä.

Luonne: Kanervakukka menee usein keskustelemaan muille kissoille, ja hän on ystävällinen. Harvemmin hän kuitenkaan rupeaa tutustumaan johonkin kissaan toden teolla. Näin hän tekee vain silloin, kun hän uskoo tavanneensa tosiystävän. Tosiystävilleen Kanervakukka voi kertoa mitä vain, ja hän luottaa ystäviinsä todella paljon. Naaras on myös uskollinen klaanilleen, eikä kovin halukas rikkomaan soturilakia. Kun Kanervakukka haluaa saavuttaa jotain, niin hän on valmis tekemään töitä sen eteen. Kanervakukka loukkaantuu melko helposti, eikä anna kovinkaan pian anteeksi. Kanervakukalla on tapana piilottaa tunteensa sisälleen. Naaras on myös melko itsevarma.

Menneisyys: Kanervakukka synty kahdelle erakolle siskonsa kanssa, melko lähellä klaaneja. Naaraan vanhemmat vaelsivat ympäri maailmaa, eikä heillä ollut vakituista asuinpaikkaa. Vanhempia ahdisti, kun he eivät päässeet vaeltamaan pentujen takia. Vanhemmat siis jättivät pennut taakseen ja lähtivät. Kanervakukka oli silloin kolmikuinen. Kanervakukka oli päättäväinen pentu, ja aikoi selviytyä. Sisko valitettavasti kuoli nälkään. Kuin ihmeen kaupalla Kanervakukka onnistui kuitenkin löytämään tiensä Jokiklaanin reviirille. Menneisyydestään hän kertoo vain läheisimmille ystävilleen, heillekin vain jos he kysyvät.

Vastaus:

Hyväksytty!

T:Pyryli

Nimi: Puuro

30.04.2017 10:58
Kirjoittajan nimi: Puuro

Pentunimi: Kaikupentu

Oppilasnimi: Kaikutassu

Parantajanimi: Kaikusulka

Klaani: Myrskyklaani

Asema: Pentu

Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Kaikusulka on kaunis pieni hoikka naaras. Hänen turkkinsa on Vaaleanharmaa jossa on mustia ohuita raitoja. Turkki on myös hyvin pehmeää ja se on pituudeltaan keskipitkää. Naaraan etutassut ovat valkoiset ja silmät vaaleansiniset. Jalat hänellä on aika pitkät ja laihat. Kaikusulan häntä on todella pitkä ja ohut. Naaraan käpälät ovat todella sirot mutta kynnet ovat kuitenkin pitkät ja terävät. Kaikusulan korvat ovat suuret ja suipot ja nenä pieni ja musta. Naaras on myös hyvin notkea.

Luonne: Naaras on aina iloinen ja auttavainen. Hän on hyvin rauhallinen ja pitkään harkitseva. Kaikusulka ei suutu helposti mutta kun suuttuu hän ei ole pitkään vihainen, ja antaa helposti anteeksi. Hän on myöskin hyvin päättäväinen ja ei luovuta helposti. Viihtyy hyvin klaanitoveriensa kanssa ja ei tykkää olla yksin.

Menneisyys: Kaikusulka syntyi emolleen Sammalviikselle ja isälleen Lukkiloikalle pentuetovereidensa Savupennun ja Täpläpennun kanssa.

Muuta: Eli tästä tulisi sitten Myrskyklaanin parantajaoppilas jos käy.

Vastaus:

Hyväksytty!

T:Pyryli

Nimi: Pyryli
Kotisivut: http://klaanienalku.suntuubi.com/

30.04.2017 08:58
Kirjoittajan nimi: Pyryli

Pentunimi: Tuhkapentu

Oppilasnimi: Tuhkatassu

Soturinimi: Tuhkamieli

Klaani: Jokiklaani

Asema: Pentu

Sukupuoli: Kolli

Ulkonäkö: Tuhkamieli on tummanharmaa, isokokoinen kolli. Kollin turkki on suht pitkää, ja se on usein takussa. Kollin otsassa on valkoinen läikkä, joka muistuttaa hiukan pisaraa.
Tuhkamielellä on pitkät, ja tukevat jalat. Tassut ovat leveät, ja sopivat hyvin yhteen jalkojen kanssa. Kollin häntä on tuuhea, ja se on melko lyhyt.
Kollin lavat ovat leveät. Tuhkamielen lihakset erottuvat aika hyvin turkin alta.
Tuhkamielen kasvot ovat litteät, ja leveät. Kollin silmät ovat suuret, ja väritykseltään siniset. Kollin katse on aina jäätävä.

Luonne: Tuhkamieli on ystävällinen ja huvittava. Kolli ei kuitenkaan halua olla huvittava, vaikka muut pitävät häntä huvittavana.
Suuttuessaan Tuhkamieli on todella äksy ja pisteliäs. Hän ärähtelee, ja pysyy erossa muista. Hän ei kuitenkaan kenenkään kimppuun kävisi, vaikka tosiasiassa niin haluaisi tehdä.
Kolli nauttii uinnista ja on siinä todella lahjakas. Hänen metsästys taidot ovat maalla todella kömpelöt ja surkeat suoritukset, mutta vedessä hän on yksi hyvistä. Taistelussa kollikin on suht hyvä. Normaalin soturin tasoa, ei mitään huippu hyvän.
Kun on kyseessä Tuhkamielen menneisyys, kolli on usein hiljentynyt, eikä mainitse mitään. Jotkut kyselevät melkein kolo ajan häneltä menneisyydestä, mutta kolli ei aijo sanoa sanaakaan siitä.

Menneisyys: {Tuhkamielen menneisyyttä ei tiedä muut kuin Tuhkamieli itse.}
Tuhkamieli, silloinen Savu, syntyi kahdelle kotikisulle kaukana reviireiltä. Kolli kuitenkin joutui eroon vanhemmistaan jo viikon iässä. Hänen kotiväen talo syttyi yöllä palamaan, ja siinä menestyivät kotiväestä vaimo ja kaksi lasta.
Mies oli juossut karkuun, eikä häntä kuulunut. Tuhkamielen emo ja isä veivät pentunsa kohti reviirejä. Reviireille päästyään, he olivat jättäneet pennun kaislikkoon, Jokiklaanin reviirille, ja sieltä partio oli hänet löytänyt.

Muuta: ▪ Kolli kaipaa kumppania ja pentuja,
▪ Kolli ei ole kiinnostunut päällikön paikasta
▪Kolli tulee saamaan pentuja, ja niitä kohtaan tulee ennustus
▪Automaattisesti Hyväksytty vaivaa kun olen nähnyt

Nimi: Tuuttifluutti

30.04.2017 08:40
Kirjoittaja nimi:: Emt XD

Oppilasnimi: Kivitassu

Soturinimi: Kivisielu

Klaani: Vuoriklaani

Asema: Oppilas

Sukupuoli: kolli

Ulkonäkö: Kivisielu on musta kolli lyhyellä turkilla. Turkissa menee valkoisia raitoja korvista hännän päähän asti. Kollin häntä ei ole tuuhea mutta pitkä. Omaa vihreät silmät. Kollin on lihaksikas joten lyhen Turkin alta ne näkyvät hyvin.

Luonne: Kolli on aika hiljainen. Kolli ei juttele juuri kellekään, vain hyville kavereille. Kolli haikailee jonkin verran naaraiden perään. Soturilaki on Kivisielulle kaikki kaikessa. Hän yrittää aina noudattaa lakia.

Mennrisyys: syntyi Vuoriklaaniin täysiverisenä pentuna.

Muuta:-

- hyväksyn automaattisesti

Vastaus:

Hyväksytty, mutta Vuoriklaania ei ole täällä.

Nimi: Tuuttifluutti

30.04.2017 08:29
Ihana hahmo!! Pakko hyväksyä, hyväksyn nyt näin koska en jaksa kirjautuu sisääXD

Nimi: Pihka

30.04.2017 08:21
Roolija: Pihka

Kissan nimi: Pyökkipentu/-tassu/-varjo

Skp: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Asema: Pentu/soturioppilas/soturi

Ulkonäkö: Suuri kolli, jolla repaleinen korva ja arpia kuonossa. Turkki tumman harmaa, jossa mustia juovia. Turkki on paksu, kuten häntäkin. Pyökkivarjon lihakset eivät päällepäin näy -turkin ansiosta-, ja saattavat yllättää taistelussa.

Luonne: Hurjasta ulkomuodostaan huolimatta Pyökkivarjo on iloinen ja melko rauhallinen kolli. Ei kannata sotaa, mutta taistelun syttyessä taistelee palavasti klaanin rinnalla. Ei rakastu helposti, mutta kun kolli on mielestään löytänyt "sen oikean", tekee hän mitä tahansa naaraan eteen. Rakastuessaan ei välitä soturilaista, tai klaanien rajoista, vaan on valmis jopa vaihtamaan klaania rakkauden eteen. Valmis ystävystymään kenen tahansa kanssa (Varjoklaanista), mutta muut klaanit saavat tutista turkeissaan, jos uskaltavat syyttää Varjoklaania riistavarkauksista yms. Jos muut klaanit kuitenkin tulevat juttelemaan, on Pyökkivarjo innokkaasti mukana keslustelussa.

Emo: Hopeaseitti
Isä: Varpussiipi

Menneisyys: Pyökkivarjon taisteluarvet johtuvat kahakasta kettua vastaan, johon hän viiden kuun iässä törmäsi. Partio kuitenkin kuuli pennun kimeät kirkaisut, ja ajoivat ketun Emonsulle päin. Vieläkään ei tiedetä miksi kettu eksyi suolle.

Muuta: Pyökkivarjo haaveilee varapäällikön urasta,mittei ole varma, onko tarpeeksi hyvä siihen. Lisäksi toivoo kumppania, mistä klaanista tahansa.

Vastaus:

Hyväksytty niin kuin Tuuttifluutti vastasi :3

T:Pyryli

Nimi: Pihka

27.04.2017 07:09
Kirjoittajanimi: Pihka

Oppilasnimi: Sumutassu

Parantajanimi(?): Sumusiipi

Klaani: Jokiklaani

Asema: Parantajaoppilas (?)

Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Sumusiipi on sumunharmaa naaras. Hänellä on jäänsiniset silmät ja tuuheahko häntä. Naaras on rakenteeltaan solakka, mutta ei heikko. Naaraan viikset melko lyhyet, samoin turkki. Sumusiipi on kooltaan melko pieni.

Luonne: Sumusiipi on auttavainen, mutta melko ujo. Ei viihdy aina oman klaaninsakaan kanssa, ellei ole tutustunut ympärillä oleviin kissoihin hyvin. Kun Sumusiipeen tutustuu, hänestä kuoriutuu pirteä hahmo. Loukkaantuu melko helposti, mutta ei päivää pidemmäksi ajaksi. Kunnolla suututettuna hän voi olla vihainen pitkäänkin. Pitää hiljaisissa paikoissa olemisesta, varsinkin yksin.

Menneisyys: Sumusiiven molemmat vanhemmat kuolivat viheryskään, ja Sumusiipi itsekin sairasti muutaman viikon ikäisenä pahan valkoyskän (tarkotuksella valkoyskä, koska pennun mahollisuudet selvitä viheryskästä on aika minimaaliset xD), mutta selvisi juuri ja juuri hengissä. Naaraan ottoemoksi valittiin Kristallikynsi (ent. Kotikisu, ent. Nimi Kristalli ja halusi pitää sen etuliitteen). Sumusiipi pitää Kristallikynttä enemmän emonaan kuin kuollutta emoaan.

Muuta:

....voiko Sumutassusta/-siivestä tulla Jokiklaanin parantajaoppilas?
....voiko Kristallikynnen lisätä NPC-hahmoksi?

Vastaus:

Ihana hahmo <33 Pakko hyväksyä :3
Tietenkin hänestä saa tulla parantajaoppilas <3

T: Pyryli

Nimi: Tuuttifluutti

21.04.2017 17:45
Kirjoittajanimi: Tuuttifluutti
Oppilasnimi: Pisaratassu
Parantaja nimi(?): Pisarasade
Klaani: Tuuliklaani
Asema: Parantajaoppilas, (jos mahdollinen)
Sukupuoli: Naaras
Ulkonäkö: Naaras on harmaa kokonaan. Paitsi että tassut ja korvat ovat kirkaan valkoiset. Hän omaa kirkaan vihreät silmät. Häntä on aika lyhyt ja tuuhea. Naaraalla on muutenkin aika pitkäturkkinen. Naaras on rakenteeltaan hoikka ja hauras.
Luonne: Iloinen mutta hiljainen. Iloisenakin on aika vaisu. Naaras on todella ujo joitakin asioita kohtaan. Pisaratassu ei kauheasti piittaa toisiin kissoihin tutustumisesta. Pisaratassu viihtyy hyvin omissa oloissaan yrttejä lajitellessaan.
Menneisyys: Naaraan synty perä on tuntematon mutta hänet löydettiin hylättynä leirin ulkopuolelta.
Muuta:-

Vastaus:

Hyväksytty ehdottomasti!

T;Pyry(li)

Nimi: vattu

18.04.2017 21:20
Kirjoittajan nimi: vattu
Oppilasnimi: Liekkitassu
Parantaja nimi: Liekkitaivas
Klaani: Taivasklaani
Asema: Parantajaoppilas
Sukupuoli: Naaras
Ulkonäkö: Liekkitaivas on oranssin kirjava naaras. Naaraan turkin pituus vaihtelee kaulassa olevassa pitkästä turkista koostuvasta kauluksesta, vatsan erittäin lyhyeen turkkiin. Naaraan silmät ovat keltaiset ja pyöreät. Naaraan turkki on pääasiassa oranssia, mutta siinä on myös punaruskeita ja keltaisia raitoja. Erioten kasvoissa raidat erottuvat, sillä turkki on lyhyttä.

Luonne: Liekkitaivas on ystävällinen ja kaikkien kaveri, vaikka suutus päissään voisi helposti tappaa, jonkun kuten joku tappoi hänen emonsakin. Hänen suuttuttamisensa on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Taitoja tältä naaraalta ei puutu, kuten ei myöskään kylmähermoisuutta tiukoissa paikoissa. Kissa unelmoi pennuista, mutta päätyi parantajan tielle jouduttuaan onnettomuuteen.

Menneisyys: Liekkitaivaan emo tapettiin, kun hän oli nuori ja useat klaanilaiset luulevat hänen unohtaneen asian. Isäänsä naaras ei koskaan ole saanut tietää, mutta hän on toden näköisesti joku klaani kissa. Leirissä oli hänen syntymän aikoihin juorua, että päällikkö käyttäytyy jotenkin ylpeästi, mutta Liekkitaivas ei ole tietoinen asiasta. Juuri ennen oppilas aikaa hän karkasi leiristä ja tippui kielekkeeltä murtaen jalkansa.
Muuta: Olisiko mahdollista, että...
... hänestä tulee Taivasklaanin parantajaoppilas.
... hän olisi Taivastähden tytär.
... hän olisi Taivasklaanin soturi, kun hänen oppilaastaan on tullut täysi parantaja ja voisi mahdollisesti saada pentuja sitten.

Mulla on joskus hulluja ideoita.

Vastaus:

Uih ^^ ihana hahmo. Hyväksytty!
Lisään päivemmällä

T:Pyryli

Nimi: Tuuttifluutti

18.04.2017 20:10
*Kirjoittajan nimi: Tuuttifluutti

*Pentunimi: Kultapentu

*Oppilasnimi: Kultatassu

*Soturinimi:Kultakynsi

*Klaani: Myrskyklaani

*Asema: oppilas

*Sukupuoli: Naaras

*Ulkonäkö: Naaras on keltainen jossa menee valkoisia laikkuja. Naaras omaa myös meripihkan väriset suuret silmät. Naaras on pienikokoisempi kuin tavallisesti. Mutta naaras omaa aika pitkät jalat ja tassuissa on pitkät kynnet. Korvat ovat valkoiset kuten jalatkin. Häntä on pitkä ja tuuhea. Kasvot ovat pyöreät ja kuono ei ole kovin pitkä.

*Luonne: Kultakynsi on iloinen kissa. Kultakynttä ei saa kovin helposti vihaiseksi, mutta kun joku siinä onnistuu hän on todella vihainen pitkään.Vihaisena Kultakynsi voi sanoa asioita joita hän ei tarkoita ja purkaa vihaansa toisiin. Naaras on myös aika utelias kissa joka tunkee kuononsa joksus jopa asioihin jotka eiovät hänelle kuulu. Hänellä on myös tapana puolustaa toisia jos asiat eivät mene hänen mielestä reilusti.

*Menneisyys: Kultakynsi oli kahden kotikisun pentu, mutta jo nuorena tämä eksyi Myrskyklaaniin. Tämä liittyi sinne kertomatta kellekkään oikeasti olevansa kotikisu.

Muuta: Naaras toivoo rakastavaa kumppania ja mahdollisesti pentuja.

Vastaus:

Hyväksyn B)


- Paha Tuuttifluutti

Nimi: Pyryli

18.04.2017 19:24
Kirjoittajan nimi: Pyryli

Pentunimi: Pähkinäpentu

Oppilasnimi: Pähkinätassu

Soturinimi: Pähkinähyppy

Klaani: Myrskyklaani

Asema: Oppilas

Sukupuoli: Kolli

Ulkonäkö: Pähkinähypy on kilpikonnakuvioinen kolli, jonka selässä on ruskehtavan harmaa läikkä. Kollin turkki on paksu, ja se liimautuu kastuessa inhottavasti ihoon. Kollilla on pitkät jalat, ja isot tassut. Hänellä on puolet normaalin pituista häntää lyhyempi, tuuhea häntä. Lihakset saattavat tarkat huomata.
Pähkinähypyllä on leveä, littana naama. Naaman littanuuden kuitenkin rikkoo kuono. Silmät ovat suuret, ja kaukana toisistaan. Silmät ovat vihertävät.

Luonne: Pähkinähyppy on ilmeetön. Hän nauraa erityisen harvoin, ja suree näkyvästi todella harvoin. Hän ei näytä siis mitään tunteita päälle päin. Kolli yrittää aina päästä tavoitteeseensa, jos hänellä on mahdollisuus tavoitukseen.
Jos Pähkinähyppy joskus rakastuu, hänen rakkaus kestää siihen asti että rakkauden kohde kuolee. Kolli on hyvä puhumaan, eikä pelkää suurille joukoille puhumista.
Pähkinähyppy pitää itseään luonnollisena johtajana. Hän osaa harkita asioita, kaavailla, ja suunnitella sekä mietti klaanin parasta.

Menneisyys: Pähkinähyppy syntyi kahdelle erakolle. Hänen emonsa kuoli Taivasklaanista lähtöisin olleen Tiikerihuudon käpäliin. Pähkinähyppy oli näkemässä pähkinäpensaassa kuinka kissa oli repinyt emonsa kuoliaaksi.
Fiksuna pentuna, Pähkinähyppy lähti etsimään muita kissoja. Hän löysi Myrskyklaaniin oppilaan kesken hänen arviontiaan. Oppilas oli ottanut pennun omaksi "saaliikseen" ja vei hänet saaliidensa mukana leiriin.

Muuta: Pennun isä lähti kaksijalkojen matkaan ja on nykyään kotikisu.

//Hyväksytty automaattisesti

©2018 Klaanien alku - suntuubi.com